Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în PMP! Omul Elenei Udrea îl face praf pe cel al lui Traian Băsescu: 'Eugen Tomac NENOROCEȘTE și DISTRUGE partidul, Băsescu a luat bisturiul să mă TAIE'

udrea basescu

Este degrongoladă totală în PMP! După ce 4 parlamentari, Valeriu Steriu, Ion Ganea, Ion Tabugan şi Iustin Talpoş, au anunțat că demisionează din partid și se alătură PSD, un alt scandal izbucnește.

Radu Cristescu, omul de încredere al Elenei Udrea în PMP, l-a atacat pe Eugen Tomac, omul de încredere al lui Traian Băsescu și, totodată, președinte executiv al formațiunii.

Citește și: EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

”Problema este acest Eugen Tomac, care nenorocește și distruge partidul. I-am spus și președintelui Traian Băsescu. Nu mai merg antibioticele, el a luat bisturiul să mă taie pe mine.”, a spus Radu Cristescu la România TV în încercarea de a motiva situația din partid.

De altfel, în trecut, în mediul online, Cristescu l-a acuzat că ar fi agent rus și l-a numit ”venetic ucrainean”. În plus, Cristescu, vicepreședinte al PMP, a fost dat afară din Consiliul Executiv al formațiunii chiar de Băsescu, după ce pornise un atac la adresa lui Tomac.

Citește și: PRO TV are un nou șef! Cine va prelua acest departament-cheie din luna iunie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.