Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei despre intalnirile dintre Ponta si Iohannis: Poate isi fac un weekend impreuna

macovei

Europarlamentarul Monica Macovei se declara dezamagita de presedintele Klaus Iohannis si de intalnirile acestuia cu premierul Victor Ponta in urma carora nu au facut declaratii publice despre discutiile purtate. Aceasta ii acuza pe cei doi de lipsa de transparenta si se intreaba daca nu cumva urmeaza sa "isi faca si un weekend impreuna".

"Cred că au spus că nu au fost întâlniri politice. Dcaă nu sunt întâlniri politice, nu cred că discuţi meciuri. Discuţi chestiuni administrative. Dacă le discuţi pe astea, trebuie să le comunici. Dacă preşedintele decide să se ducă la şedinţele de Guvern şi apoi comunică ce s-a întâmplat. Putea să aleagă această cale constituţională. Am fost la Guvern, am stat atât şi am adoptat legea aceasta. Era un lucru legal şi transparent. Trebuie să comunici. Se întâlnesc preşedintele şi premierul. Să ai întâlniri cu Ponta şi să nu spui nimic... Aş vrea să ştiu şi dacă a discutat chestii private, dacă îşi fac un weekend împreună. La aceste funcţii nu mai există viaţă privată", a spus Monica Macovei pentru Adevarul.

Aceasta a criticat si propunerile lui Kluas Iohannis legate de Justitie. In opinia sa, acestea ar fi contrare angajamentului pe care Iohannis l-a asumat intre cele doua tururi de scrutin fata de Monica Macovei si alegatorii acesteia.

"A început bine, cu cererea de respingere a legii graţierii, apoi aceste lucruri m-au descurajat. Merge pe dorinţa majorităţii politicienilor. Este contrar a ceea ce a acceptat între turul I şi turul II, acele zece porunci. O să fac opoziţie, dacă trebuie, deşi nu mi-am propus asta. O mare doză de încredere mi-am pus în el. Suntem obiectivi mai departe. Ne uităm la ce face", a mai spus Macovei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.