Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macron a băut o bere în 17 secunde și este acuzat de 'masculinitate toxică' - VIDEO

YouTube
Emmanuel Macron

Președintele Franței, Emmanuel Macron, este acuzat de iresponsabilitate și „masculinitate toxică” după ce a băut o bere în 17 secunde în vestiarul unei echipe de rugby, conform The Guardian.

După ce echipa de rugby Toulouse a învins echipa La Rochelle într-un meci disputat pe Stade de France din Paris, sâmbăta trecută, președintele Franței a mers în vestiarul câștigătorilor.

Sportivii l-au îndemnat să bea cu ei o bere în cinstea victoriei, iar Emmanuel Macron a golit sticla în uralele jucătorilor. Președintele trântește apoi sticla goală pe tejghea.

Gestul șefului de stat a fost întâmpinat cu critici de politicienii din opoziție. „Masculinitatea toxică în conducerea politică într-o singură imagine”, a scris pe Twitter deputata Sandrine Rousseau, din partidul Verzilor.

Tweet-ul a provocat un răspuns din partea unui deputat din partidul lui Macron, Jean-Rene Cazeneuve, care a spus: „Un președinte care împărtășește bucuria a 23 de jucători și ia parte la tradițiile lor. Asta este tot”.

Bernard Basset de la organizația caritabilă Association Addictions France a declarat pentru BFMTV că „președintele are o responsabilitate ca model de urmat în ceea ce privește stabilirea unui exemplu sănătos de comportament”.

El a adăugat: „În acest caz, el asociază sportul, petrecerile și consumul de alcool într-un context de presiune virilă în care toată lumea bea puțin prea mult.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.