Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macron vrea ca fotbalul să se reia cât mai repede şi cu spectatori, este anunțul președintelui Federației franceze de fotbal

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat că şeful statului francez, Emmanuel Macron, doreşte reluarea meciurilor cât mai repede şi cu spectatori în tribune, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

"Preşedintele este bine informat de actualitatea din fotbal. El vrea să se asigure că fotbalul se reia rapid şi cu spectatorii. El va consulta experţi medicali şi dacă epidemia de coronavirus continuă să scadă, am speranţe că de la primele meciuri putem avea public pe stadioane. Există o şansă dacă epidemia Covid-19 continuă să scadă. Dacă nu va fi cazul, voi înţelege foarte bine că nu este posibil", a declarat Le Graet, după ce s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Republicii.

Citește și: Avea Porche Cayenne şi BMW X5 conduse de şofer - Mărturiile auzite de judecătorii CAB înainte de verdictul definitiv în dosarul ex-colonelului SRI

Originar din Amiens, şeful statului nu a discutat cu Le Graet decizia Consiliului de Stat de marţi de a suspenda retrogradarea clubului din oraşul său natal şi a celui din Toulouse în liga a doua.

Consiliul de Stat, cea mai înaltă instanţă administrativă din Franţa, a suspendat retrogradarea echipelor Amiens şi Toulouse şi a respins solicitarea clubului Olympique Lyon de a relua sezonul Ligue 1, oprit definitiv la finalul lunii aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Consiliul de Stat a validat decizia Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) din 30 aprilie, de încheiere a sezonului 2019/2020 al campionatului, dar a cerut LFP să reexamineze formatul campionatului 2020/2021 al Ligue 1.

Ediţia următoarea a campionatului francez ar putea începe în august, cu spectatori în tribune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.