Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălin Hodor îl nimicește pe George Simion: Un analfabet în izmene. 1.000 de euro să miroși ciorapii lui Pompeo

agerpres
madalin hodor

Istoricul Mădălin Hodor îl acuză pe liderul AUR George Simion că a vrut să plece în SUA pe banii contribuabililor pentru a se da mare democrat. Hodor spune că Simion a cerut bani de la Parlament pentru a lua parte la un eveniment din SUA.

"Știrea este că l-au refuzat pe Georgică, chiar și dacă a vrut să își cumpere întâlnirea. Sa punem un pic lucrurile la punct. Georgica a cerut bani de la Parlament ca sa cumpere cu ei un loc la masa cu Pompeo. Că așa e chestia la evenimente de genul. Se face un eveniment și...5000 sa stai la masa cu Pompeo, 3000 sa dai mana cu Pompeo...1000 sa mirosi ciorapii lui Pompeo. Țineti cred minte episodul cu Dragnea care a dat mâna cu Trump. Same shit. E pe bani. Ai bani te întâlnești. Nu dai, nu te primește. Nu e ca și cum mureau aia sa îl vadă pe Georgică. Sa afle de la el marile idei politice ale viitorului. De la un analfabet în izmene.

Georgica murea să pună poze cum este el băgat în seamă în SUA. Asta da. Sa mai prostească încă o tura de prosti că el e mare om politic "recunoscut peste hotare". Bineînțeles partea că ar fi fost din banii contribuabililor nu o spune. Ca de obicei. Că aia face de fapt Georgica. Politica pe banii altora normal. Pe banii proștilor. Ce nu prea înțelege lumea este că Georgica nu face politică. Politica e modul prin care stoarce bani. Că el nu se pricepe sa facă bani altfel, că nu are o meserie, nu are nicio calificare. Afacerea lui este sa vândă proștilor iluzii. Atât de simplu. Georgica nu are un partid, are un SRL: "Patriotul dați-mi bani bai proștilor". Deci nu va mai uitați în gura lui Georgică cum se plange el că nu îl lasă dușmanii sa meargă în America. Ia bai Georgica din banii de nuntă și plătește singur! La munca bai, nu la întins mâna!", scrie pe Facebook istoricul Mădălin Hodor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.