Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL între Mădălina Dobrovolschi și Lucian Romașcanu, la Realitatea PLUS: Liderul PSD a părăsit emisiunea

Senatorul PSD Lucian Romașcanu și moderatoarea Mădălina Dobrovolschi au avut un schimb dur de replici în emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus.  Cei doi s-au contrat pe tema responsabilității întârzierii adoptării Legii privind adopterea stării de alertă. Purtătorul de cuvânt al PSD a pus întârzierea adoptării legii în sarcina exclusivă a Guvernului, fiind contrazis de moderatoare. Argumentele Mădălinei Dobrovonschi au fost puse de Lucian Romașcanu pe seama unei orientări a postului TV spre dreapta. Acest lucru a înfuriat-o pe Mădălina Dobrovolschi, care i-a tăiat timpul alocat pentru răspuns și l-a poftit să iasă din emisiune.

”Lucian Romascanu: Dumneavoastră sunteți un post de dreapta și este natural să aveți o anumită abordare...

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

Mădălina Dobrovolschi: Eu nu cred că este vorba despre o abordare de stânga sau de dreapta, eu cred că este vorba despre o abordare referitoare la sănătatea oamenilor...Domnule Roman (n.r. deputat PNL) interveniți și spuneți-mi dacă domnul Romascanu are dreptate, sunteți mulțumit de modul în care acest proiect a ieșit pe ușa Parlamentului?

Lucian Romașcanu: Doamna Pușcalău, vreți să mă mai aveți la dumneavoastră în emisiune?

Mădălina Dobrovolschi: Cam dar, dar mai sunt invitați care trebuie de asemenea să răspundă.

Citește și: S-a găsit soluția după ce CCR a declarat amenzile date în starea de urgență neconstituționale! În baza cărei legi vor fi amendați românii în starea de alertă

Lucian Romașcanu: Lăsați-mi ideea s-o termin! Ați intrat peste mine...

Mădălina Dobrovolschi: Păi domnule Romașcanu, aici eu sunt moderator, dumneavoastră sunteți invitat, alături de dumneavoastră sunt și alți invitați și este normal să existe dialog. Ați avut parte de răspuns, acum intervine domnul Roman, care va da opinia domniei sale, după care revenim la dumneavoastră, dacă mai aveți și alte puncte de vedere pe care să le exprimați. Dacă nu mai doriți să mai stați în emisiune pentru că vă afectează emoțional, mie îmi pare foarte rău, eu vă doresc bună seara și vedeți-vă, în continuare, de manipulările pesediste. Îmi pare rău, chiar nu este conferință PSD această emisiune.", a fost schimbul de replici dintre cei doi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.