Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MADE IN ROMANIA El e ministrul care NU ARE DATORII sau CONTURI în bancă

aur lingou

După ce Teodor Meleșcanu a declarat că nu are conturi bancare, adică își ia salariulși pensia în mână, prin poștă sau de la casierie, un alt caz stârnește uimire. Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, spune că nici el nu are cont bancar, dar și că nu are datorii. El a menţionat în declaraţia de avere o casă şi un teren în localitatea Bragadiru, dar şi faptul că a acordat Organizaţiei Judeţene Olt a PSD, al cărei vicepreşedinte este, un împrumut de 60.000 lei. Asta înseamnă că s-a dus cu banii cash, dacă nu are cont.

Potrivit declaraţiei de avere postată pe site-ul Guvernului, soţia ministrului, Magdalena, are în proprietate o casă de 238 mp în localitatea Bragadiru, cumpărată în anul 2009, şi un teren aferent de 450 mp. De asemenea, el a menţionat un autoturism VW Golf, achiziţionat în anul 2013, probabil tot cu banii în plasă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cum a ajuns România colonia Europei. SEMNAL DE ALARMĂ

În schimb, Florin Iordache nu a trecut nimic la rubrica datorii sau conturi bancare.

La capitolul venituri, actualul ministru al Justiţiei a menţionat indemnizaţia anuală de deputat în valoare de 108.461 lei, la care se adaugă venituri de 21.991 lei obţinute în calitate de arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

Citește și: DOVEDIT ȘTIINȚIFIC Cu cât crește riscul de atac de cord în cazul celor care consumă alcool

De asemenea, soţia ministrului Justiţiei a încasat 145.200 lei pensie de judecător şi drepturi salariale restante de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cuantum de 48.600 lei, plus 1.000 lei reprezentând drepturi de autor.

În declaraţia de interese, Florin Iordache a trecut faptul că este vicepreşedinte al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (AGVPS), arbitru la Curtea de Arbitraj Internaţional din CCIR, precum şi vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Olt şi preşedinte al Comisiei Naţionale de Etică, Integritate, Arbitraj din acelaşi partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.