Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE suplimenteza membrii sectiilor de votare din strainatate

mae

MAE a anuntat duminica punerea la dispozitia Biroului Electoral din Strainatate a 800 de persoane din cadrul centralei MAE pentru completarea membrilor sectiilor de votare, mai ales in contextul in care a fost suplmentat numarul cabinelor de vot.

"Ministerul Afacerilor Externe informează că, în baza articolului 2 al deciziei Biroului Electoral Central/BEC nr. 125D din 04.11.2014 privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare al celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României din 2014 la secţiile de votare din străinătate, a transmis, în termenul prevăzut de decizia menţionată, Biroului Electoral nr. 48 pentru secţiile de votare din străinătate/BE48SVS lista cu propuneri de personal, pentru completarea birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate.

În acest sens, MAE a pus la dispoziţie aproximativ 800 de persoane, atât din cadrul centralei MAE, cât şi al misiunilor diplomatice şi consulare, urmând ca BE48SVS să decidă completarea birourilor electorale cu personalul necesar, acolo unde va fi cazul, cu prioritate prin implicarea personalului MAE din serviciul exterior", precizeaza MAE intr-un comunicat de presa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.