Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, anunţ despre candidaturile pentru posturile României în CA al Agenţiei UE pentru Drepturi Fundamentale - se pot depune până pe 10 aprilie

MAE

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că până pe 10 aprilie pot fi depuse candidaturile pentru posturile de membru independent şi membru supleant din partea României în Consiliul de Administraţie al Agenţiei UE pentru Drepturi Fundamentale. Mandatele membrilor şi ale membrilor supleanţi din CA vor fi de cinci ani, acestea neputând fi reînnoite, conform Agerpres.

Candidaţii trebuie să transmită dosarul de candidatură la adresa de email ddoce@mae.ro sau la nr. de fax - 021.319.23.67 până la 10 aprilie, la ora 16,00. Dosarul de candidatură trebuie să conţină CV-ul (model Europass), copie după actul de identitate, copii după actele de studii, cazierul judiciar şi fiscal.

Pe baza dosarelor de candidatură şi a criteriilor de evaluare, comisia de selecţie va întocmi o listă scurtă a candidaţilor care vor fi invitaţi la un interviu, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

În urma examinării dosarelor de candidatură şi a susţinerii interviului, se vor desemna persoanele care vor reprezenta România în consiliul de administraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.