Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE anunță că 77 de cetățeni români aflați pe teritoriul Regatului Arabiei Saudite au fost repatriați

MAE

Un număr de 77 de români, aflați pe teritoriul Regatului Arabiei Saudite au fost aduși în țară cu o aeronavă Tarom, pe ruta București – Riad – București, potrivit unei informări transmise joi de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), anunță MEDIAFAX.

Potrivit MAE, în 10 iunie au revenit în țară 77 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Regatului Arabiei Saudite.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

„Printre cetățenii români care au revenit în țară se regăsesc persoane care se aflau în imposibilitatea de a-și prelungi șederea pe teritoriul statelor respective”, anunță, joi, MAE.

Repatrierea cetățenilor români din Regatul Arabiei Saudite a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București-Riad-București.

Citește și: Traian Băsescu s-a trezit cu plângere penală, după semnalul apocaliptic dat Poliției și Jandarmeriei

De asemenea, demersurile autorităților române au permis revenirea în statul de domiciliu/reședință pentru 13 cetățeni sârbi, nouă cetățeni bulgari, doi cetățeni francezi, doi cetățeni sirieni, un cetățean ungar, un cetățean iordanian, un cetățean croat, un cetățean palestinian, un cetățean saudit și un cetățean din Bosnia și Herțegovina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.