Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, avertisment pentru românii care vor să plece în Italia

MAE

Românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia sunt avertizaţi de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) că pentru joi mai multe sindicate au anunţat o grevă care va afecta transportul public local din principalele oraşe ale Italiei.

Potrivit MAE, greva va avea o durată de patru ore în majoritatea oraşelor, cu excepţia capitalei, unde sindicatul Sul a anunţat o grevă de douăzeci şi patru de ore.

Ministrul Cuc, măsuri DURE pentru constructorii neserioşi:'I-am prezentat premierului listele'-VIDEO

Transportul public local din Roma va fi asigurat în cursul dimineţii, până la ora 08.30 şi după-amiaza între orele 17.00 şi 20.00.

MAE recomandă consultarea site-urilor companiilor de transport local pentru mai multe informaţii cu privire la orarul exact şi la serviciile de transport afectate.

Vești BUNE pentru șoferi: Cum vor fi RĂSPLĂTIȚI cei mai 'cuminți' dintre ei

De asemenea, cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul de telefon de urgenţă: +393451473935.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.