Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE cere românilor să părăsească de urgență Libanul

Israel Liban harta

MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului, regiunea din sudul râului Litani, având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană.

Citește și: Se pregătește ceva mare: Israelul a cerut cetățenilor să părăsească de urgență Egiptul și Iordania

„Ministerul Afacerilor Externe a actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, în contextul deteriorării situației de securitate din regiune. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, în contextul deteriorării situației de securitate din regiune, a fost actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, disponibil la https://www.mae.ro/node/2896. Astfel, MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului (regiunea din sudul râului Litani), având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană. Totodată, MAE recomandă evitarea tuturor călătoriilor în Liban, iar cetățenilor care se află deja în Liban, evaluarea cu responsabilitate a necesității rămânerii pe teritoriul acestui stat”, potrivit unui comunicat de presă.

Cetățenii români care se află în Republica Libaneză pot solicita asistență Ambasadei României la Beirut, apelând numerele de telefon +961 5 924 849, +961 5 920 432, +961 5 920 452. Totodată, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, pot apela direct numărul de urgență +961 76 775 503.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.