Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE îi dă de gol pe miniștrii Rovana Plumb și Eugen Teodorovici: Ce s-a întâmplat în SCANDALUL DEMISIEI ministrului Victor Negrescu

MAE

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din funcție. Știrea a fost publicată, în exclusivitate, de STIRIPESURSE.RO. Însă, doi miniștri, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici, s-au arătat surprinși de decizia lui Negrescu. MAE vine și le devoalează strategia celor doi.

Conform unui comunicat, Guvernul știa de demisia lui Negrescu, pentru că în ultima ședință, cea de vineri, s-a decis ca ”atribuțiile legale ale ministrului delegat pentru afaceri europene  să fie îndeplinite și asigurate de acum încolo de un alt reprezentant al Guvernului”.

Citește și: Lovitură dură pentru Guvern! Iată ce a cerut Comisia Europeană

MAE a precizat că ”toată documentația pregătită pentru buna reprezentare a intereselor României a fost deja înaintată celor desemnați să participe”, fără a spune cine îl va înlocui pe Negrescu.

”Conform dispoziției Prim-ministrului din ședința de Guvern din 09.11.2018, atribuțiile legale ale ministrului delegat pentru afaceri europene referitoare la reprezentarea și gestionarea dosarelor CAG (Consiliul Afaceri Generale, la care participă miniștrii de afaceri europene din statele membre) vor fi îndeplinite și asigurate de acum încolo de un alt reprezentant al Guvernului. În acord cu instrucțiunile primite la nivel ministerial, toată documentația pregătită pentru buna reprezentare a intereselor României a fost deja înaintată celor desemnați să participe.”, anunță MAE.

Citește și: Nu trebuie să faci nimic și primești mii de lei! Iată unde se întâmplă asta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.