Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE rus a explodat: Occidentul a transformat Ucraina într-o celulă teroristă

MAE rus a explodat? Occidentul a transformat Ucraina într-o celulă teroristă

Țările occidentale au transformat Ucraina într-o nouă celulă teroristă, cultivând la Kiev un regim neonazist, și au folosit-o în calitate de cap de pod pentru lupta împotriva Rusiei, a declarat Ministerul de Externe al Rusiei, potrivit Ria Novosti, anunță Rador.

"Colegiul (Ministerului de Externe al Federației Ruse - n. red.) a menționat că relațiile internaționale moderne se caracterizează printr-un nivel ridicat de conflictualitate, în centrul căruia se află un război 'hibrid', declanșat de 'Occidentul colectiv' împotriva Rusiei. Occidentalii au ales Ucraina în calitate de cap de pod și instrument al luptei armate împotriva țării noastre, cultivând la Kiev un regim neonazist și transformând Ucraina într-o nouă celulă teroristă internațională.

'Anglo-saxonii și-au asumat rolul de stat-major și de furnizor pentru Zelenski de arme, informații și indicații pentru lovituri sistematice asupra obiectivelor civile și civililor de pe teritoriul Rusiei'

Anglo-saxonii și-au asumat rolul de stat-major și de furnizor pentru Zelenski de arme, informații și indicații pentru lovituri sistematice asupra obiectivelor civile și civililor de pe teritoriul Rusiei. Prin eforturile Washingtonului, Londrei și sateliților acestora, criza a dobândit o dimensiune geopolitică globală, manifestându-se nu numai în Europa și în Statele Unite, ci și în alte regiuni, inclusiv Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Arctica", se spune în comunicatul publicat pe site-ul MAE al Federației Ruse.

Departamentul de externe al Rusiei a mai remarcat, totodată, că Occidentul colectiv sacrifică perspectivele colaborării universale în diverse domenii în favoarea ambițiilor sale coloniale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.