Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE transmite un avertisment românilor care se află în Londra

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord că sindicatul conductorilor de metrou ASLEF a anunţat că reţeaua de metrou din Londra - London Underground - urmează să fie închisă pentru 24 de ore, după ce negocierile au eşuat din cauza unui conflict cu privire la turele de noapte.

Greva urmează să înceapă miercuri, 5 august, începând cu orele 18:30 (ora locală) şi să continue toată ziua de joi, 6 august 2015, după ce trei sindicate au respins o ofertă revizuită adresată personalului lor, referitor la introducerea serviciului de noapte pentru zilele de vineri şi sâmbătă, începând cu data de 12 septembrie 2015.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români consultarea paginilor de Internet https://tfl.gov.uk/modes/tube/tube-strike & www.mae.ro. MAE reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.