Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mafioți adevărați: Mitraliere Kalaşnikov, cât pentru un război, au fost găsite de polițiști ascunse printre mere, în Napoli

RTV.net
Kalaşnikov

Poliţia italiană a arestat două persoane după descoperirea unei importante ascunzători de arme de foc, inclusiv Kalaşnikov şi mitraliere, într-un magazin de fructe din Napoli, au anunţat autorităţile într-un comunicat emis vineri, informează Reuters.

În imaginile poliţiei pot fi văzuţi ofiţeri de poliţie în timp ce inspectează un depozit aflat în interiorul magazinului, unde au fost găsite zece pistoale, şase arme Kalaşnikov, cinci mitraliere, două veste antiglonţ, un dispozitiv exploziv rudimentar şi muniţie.

O sursă din cadrul poliţiei a declarat că armele aparţin probabil clanurilor mafiote Camorra care operează în regiune.

De asemenea, au fost găsite aproximativ 13 kilograme de haşiş şi marijuana în magazinul din cartierul Bagnoli, o suburbie situată în vestul oraşului portuar din sudul Italiei.

Operaţiunea s-a desfăşurat joi seară, a precizat poliţia adăugând că cei doi suspecţi arestaţi - proprietarul magazinului, în vârstă de 41 de ani, şi unchiul său, de 74 de ani, sunt de origine italiană şi nu au antecedente penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.