Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magdeburg este noua câștigătoare a EHF Champions League

spox.com
Magdeburg handbal

Plecată cu șansa a patra la câștigarea trofeului, echipa germană de handbal masculin Magdeburg a reușit duminică să obțină titlul suprem în Liga Campionilor, după ce s-a impus în finala cu polonezii de la Kielce.

Germanii au câștigat trofeul după două reprize de prelungiri, cu 30-29, după ce rezultatul, la capătul celor 60 de minute regulamentare, a fost 26-26 (13-15), scrie Mediafax.

Nemții au început bine și au condus și cu 3 goluri, dar Kielce a revenit în joc și a trecut în avantaj, păstrat până la pauză.

În repriza secundă, oamenii lui Talant Dujshebaev s-au desprins la 4 goluri, insufieciente însă pentru ca polonezii să își păstreze avantajul până la final.

Când mai erau 20 de secunde de joc, la 26-26, Kielce a avut un ultim atac, însă nu au izbutit să marcheze și partida s-a prelungit cu două reprize de câte 5 minute.

În cele din urmă, germanii au câștigat cu 30-29, după ce, la fel ca la finalul reprizei secunde, nu au reușit să marcheze, pentru a egala, la ultimul atac.

Finala a fost întreruptă aproape 15 minute, din cauza unui incident în tribune, unde, conform unor informații neconfirmate, un jurnalist ar fi avut probleme de sănătate ce au necesitat intervenția medicilor din arena Lanxess, din Koln.

Germanii au câștigat trofeul pentru a doua oară în istoria clubului, după 21 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.