Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magia iernii și Lumea lui Moș Crăciun, noi tururi la Muzeul Copiilor din Capitală

facebook.com
muzeul copiilor

Magia iernii și Lumea lui Moș Crăciun, noi tururi la Muzeul Copiilor din Capitală

Muzeul Copiilor din București oferă, în perioada 18 noiembrie-22 decembrie, două noi tururi ghidate interactive pline de magie și distracție, și două activități speciale de familie.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, în cadrul turului Magia Iernii, copiii cu vârste între 3 și 12 ani sunt așteptați să descopere cele 5 zone tematice captivante, inclusiv „Ocolul Pământului în obiceiuri și tradiții”, unde vor învăța despre fauna specifică zonelor reci și vor descoperi expoziția interactivă Fabrica de Jucării îmbrăcată în haine de sărbătoare, loc în care spiridușii lui Moș Crăciun pregătesc jucăriile.

„Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete și captivante fără un carusel în interiorul muzeului, fenomene atmosferice specifice sezonului rece și un patinoar unde copiii pot patina în ciorapi și se pot bucura de jocurile lor preferate. Mai mult, în această călătorie, copiii vor avea ocazia să-i întâlnească spiridușii Moșului. Dar asta nu este tot! La finalul turului în expoziția interactivă Fabrica de Jucării, vă așteaptă o zonă de colectare a jucăriilor pe care le vom dona mai departe către copiii aflați în situații deosebite”, arată organizatorii.

În turul Lumea lui Moș Crăciun, prin intermediul unui lift magic, copiii vor ajunge într-un tărâm de poveste, împreună cu spiridușii lui Moș Crăciun. Satul Moșului, atelierul de creație de globulețe și scrisorile cu dorințe sunt doar câteva din minunatele atracții care pot fi descoperite în acest tur.

De asemenea, la Muzeul Copiiilor va fi deschis un Atelier de turtă dulce, unde micii bucătari vor întinde aluatul, vor tăia figurinele și le vor coace, iar apoi le vor ambala în cutii de cadou pe care le pot oferi ulterior celor dragi.

Totodată, se pot face programări pentru ședințe foto în casa lui Moș Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.