Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mahrez spune că a executat prost lovitura liberă de la golul victoriei cu PSG: Am vrut să ocolesc zidul

www.telegraph.co.uk
Ryiad Mahrez

Mijlocaşul algerian al echpei Manchetser City, Riyad Mahrez, a declarat că a executat prost lovitura liberă, în urma căreia a marcat golul victoriei "cetăţenilor" în meciul cu PSG, potrivit news.ro.

"Sincer, am vrut să ocolesc zidul şi am ratat, dar a mingea a trecut printre cei doi jucători (n.r. - Kimpembe şi Paredes) şi, din fericire, a intrat în poartă. Am fost atât de fericit, am ştiut că putem câştiga aici şi să marchez pentru a face 2-1 pentru echipă a fost uimitor”, a spus el după meci, potrivit dailymail.co.uk.

De Bruyne a dezvăluit că Mahrez i-a cerut permisiunea să execute el lovitura liberă decisivă pe Stadionul Parc des Princes, miercuri seară.

Belgianul se ocupă în mod normal de fazele fixe de la marginea careului, dar i-a permis lui Mahrez să bată cu piciorul stâng.

Citește și: BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PĂLĂRIE în fața judecătorilor...

"Am spus: dacă tu crezi în tine însuţi, cine sunt eu ca să spun nu? Cred în toţi colegii mei de echipă", a afirmat De Bruyne, pentru BT Sport.

În minutul 71, Mahrez a executat o lovitură liberă de la circa 23 de metri, din poziţie centrală, mingea a trecut prin zidul francez şi a intrat în poartă.

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa PSG, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor. Idrissa Gueye (PSG) a fost eliminat, în minutul 77, cu cartonaş roşu direct, pentru un fault dur asupra lui Gundogan.

Au marcat: Marquinhos '15 / De Bruyne '64, Mahrez '71.

Partida retur va avea loc la 4 mai.

În cealaltă semifinală, disputată marţi, Real Madrid a remizat, pe teren propriu, cu Chelsea, scor 1-1. Returul acestei întâlniri va fi la 5 mai.

Finala este programată la 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.