Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai ceva ca în Prison Break: El este adolescentul care a evadat de 2 ori într-o lună din închisoare

prison

Un suspect de crimă în vârstă de 17 ani, care evadase deja dintr-un penitenciar pentru minori din Louisiana, a evadat din nou sâmbătă împreună cu un alt tânăr suspectat de crimă, a anunţat poliţia, potrivit AP, informează News.ro.

Cei doi tineri de 17 ani acuzaţi de crimă au evadat din Centrul de detenţie pentru minori East Baton Rouge. Într-un comunicat de presă, oficialii au declarat că investighează modul în care s-a produs evadarea. Poliţia din Baton Rouge şi US Marshals Service au declanşat o căutare.

Unul dintre tineri, care a fost acuzat de crimă de gradul doi, a evadat anterior, la 13 noiembrie. Adolescentul şi un alt deţinut au fugit în timp ce gardienii îi plasau pe deţinuţi înapoi în celulele lor, după ce a izbucnit o bătaie în unitate, a relatat The Advocate. Ei au fost prinşi după o căutare care a durat mai mult de 24 de ore.

Centrul pentru minori din East Baton Rouge a fost ţinta criticilor din cauza evadărilor repetate şi a episoadelor de violenţă, potrivit publicaţiei.

În 2021, cinci deţinuţi au evadat după ce au atacat o angajată, luându-i cheile şi închizând-o într-o celulă fără aparatură radio. De asemenea, unii dintre ei au atacat personalul cu nişte cuţite improvizate. În februarie 2022, o bătaie în care au fost implicaţi opt adolescenţi s-a soldat cu rănirea a trei dintre ei.

Parohia East Baton Rouge a alocat 2 milioane de dolari pentru îmbunătăţirea securităţii. După evadarea de la începutul lunii noiembrie, oficialii parohiei au declarat că aceste modernizări sunt încă în faza de planificare şi proiectare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.