Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai GREU, dar se poate! Ministerul Educației anunță când se publică OUG CORECTĂ privind transportul școlar în Monitorul Oficial

Facebook
monica anisie

Mesaj de ultimă oră de la Ministerul Educației, privind ciorna publicată în Monitorul Oficial privind transportul școlar. Ordonanța de Urgență (OUG) ce vizează la transportul elevilor a fost publicată într-o altă formă în Monitorul Oficial (MOf), dintr-o eroare, motiv pentru care, miercuri, va fi făcută o rectificare, conform unei informări transmise de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), conform Mediafax.

Citește și: Ministrul Grindă a trimis corpul de control la primăria care l-a AMENDAT pentru casa sa și a SUSPENDAT plățile de la Ministerul Dezvoltării

„Dintr-o eroare materială, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța de Urgență într-o altă formă. În cursul zilei de 12 februarie 2020 (miercuri - n.red.) va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare, în acord cu forma adoptată în ședința Guvernului din 4 februarie 2020, pentru corectarea erorii materiale apărută în circuitul adoptării actului normativ”, conform sursei citate.

Rectificarea va fi făcută în contextul în care în documentul publicat în Monitorul Oficial este precizat că elevilor li se va deconta „transportul rutier”, motiv pentru care elevii care circulă cu trenul erau discriminați.

Astfel, în noua variantă Ordonanța de Urgență va conține doar termenul de „transport”, astfel încât toți elevii să poată deconta naveta pe care o fac la școală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.