Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI: HG în dezbatere publică - România va primi anul viitor 40 de refugiaţi de origine siriană

www.politiadefrontiera.ro
imigranți Giurgiu

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pus în dezbatere publică un proiect de act normativ pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.596/2008 privind relocarea refugiaţilor în România, care are ca obiect stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018, respectiv 40 de refugiaţi de origine siriană, aflaţi provizoriu în Turcia.

Cota pentru anul 2018 a fost stabilită în cadrul şedinţei din data de 11 august 2017 a Comitetului pentru relocarea refugiaţilor în România (Comitetul de relocare), organ consultativ, compus din reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi MAI. Propunerea are în vedere priorităţile de relocare ale Uniunii Europene, liniile de politică externă ale României în domeniu şi necesităţile internaţionale de relocare a refugiaţilor stabilite de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (ICNUR), precizează MAI.

Textul proiectului este afişat şi poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei, www.mai.gov.ro, la secţiunea Transparenţă decizională, precum şi la Centrul de Relaţii cu Publicul al MAI, din Piaţa Revoluţiei, nr. 1 A, sector 1, Bucureşti, conform Agerpres. Propunerile, sugestiile şi opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 20 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunţului, pe adresa de e-mail dj-international@mai.gov.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.