Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai merită să investim în telefoane din seria iPhone 11 la ora actuală?

Twitter
iPhone 11

Fan Apple sau nu, credem că nu există utilizator de smartphone care să fi intrat într-un magazin GSM anul trecut cu gândul de a-și cumpăra un nou terminal și să nu fi testat și uimitoarea serie iPhone 11. În ciuda numărului lor de pixeli deloc impresionant, camerele terminalelor iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au făcut senzație și sunt și azi considerate unele din cele mai performante de pe piață, iar design-ul terminalelor încă impresionează. Dar acum că 2020 a trecut deja de mult de prima jumătate, nu putem să nu ne punem problema până când mai merită să investim în seria iPhone 11 de la Apple, având în vedere că și cel mai ieftin terminal din cele trei, încă costă o mică avere.

Nimeni nu poate contesta măreția seriei iPhone 11 de la Apple, lucru pentru care utilizatorii care și-au cumpărat deja un iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max încă se pot bucura de investiția lor deoarece, cel puțin la ora actuală, un telefon Apple mai performant nu există. Dar pe de altă parte, cei care de acum încolo vor să-și cumpere un iPhone 11, trebuie să aibă în vedere faptul că deși se aleg cu un display OLED de toată frumusețea și multe alte dotări care mai de care mai uimitoare, renunță la o serie de utilități pe care alte telefoane la același preț, le au.

Ce nu are seria iPhone 11 și au alte telefoane?

Rate de refresh de 90 Hz / 120 Hz

Ecranele OLED cu care sunt dotate terminalele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt absolut superbe, dar orice s-ar spune, sunt limitate la rate de refresh de doar 60 Hz, o valoare destul de mică, având în vedere că seria S20 de la Samsung are rate de refresh de pînă la 120 Hz.

Conectivitate 5G

Dacă ai de gând să folosești rețeaua 5G, investiția într-un terminal din seria iPhone 11 nu este o alegere bună pentru că, deocamdată, Apple nu oferă această posibilitate.

Zoom optic

Întreaga serie de telefoane iPhone 11 și în mod special terminalele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max ating niște performanțe uimitoare la capitolul fotografie, mai ales când vine vorba de modul de noapte și Deep Fusion. Dar lasă de dorit atunci când vrei să faci fotografii de departe pentru că au un zoom optic de doar 2x, spre deosebire de terminalele Samsung și Huawei și care excelează din acest punct de vedere.

Port USB-C

Într-o epocă în care o mulțime de terminale, chiar și unele fabricate de compania Apple precum MacBook, MacBook Pro și iPad au adoptat porturile USB-C, Apple încă “uită” să-și perfecționeze și iPhone-urile în acest mod, iar iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max nu sunt o excepție de la regulă. De aceea, dacă consideri că vei duce lipsa unui astfel de port USB după investiția într-un terminal destul de costisitor, mai bine orientează-te către alte variante de pe piață și nu seria iPhone 11.

Posibilitatea de a încărca alte dispozitive prin WiFi

Ar fi absolut extraordinar dacă telefoanele iPhone 11 și-ar distribui energia și altor terminale fabricate de aceeași companie. Utilizatorii de AirPods și AirPods Pro știu cât de dureros este când acumulatorii se descarcă complet tocmai la jumătatea cântecului preferat. Dar încărcarea prin wireless rămâne deocamdată doar la stadiul de vis frumos.

A cumpăra sau a nu cumpăra un telefon din seria iPhone 11, asta este întrebarea!

Dacă nu ai nevoie toate lucrurile enumerate mai sus și adori terminalele cu un design impecabil, atunci oricare din telefoanele seriei iPhone 11 este un terminal potrivit pentru tine. Investește în aparatul care îți place, iar dacă vrei să-i dai un plus de personalitate, dotează-l cu un set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile.ro, cu ajutorul cărora să-l faci să iasă în evidență!

“Lipsurile” pe care le au cele trei telefoane iPhone 11 pot fi ușor trecute cu vederea dacă le iei în calcul calitățile, sau, există șansa să nici nu le observi dacă ai fost dintotdeauna un utilizator iPhone dedicat și nu te-ai uitat niciodată peste gard, în ograda vecinilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.