Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți agenți de pază au fost filmați în timp ce scuipă și lovesc mașina unui șofer, în trafic

facebook.com
politia

Mai mulți agenți de pază au fost filmați, în județul Brașov, în timp ce scuipă și lovesc cu pumnul mașina unui șofer care nu le-ar fi făcut loc în trafic.Imaginile au fost postate pe Facebook, iar polițiștii au deschis o anchetă, pentru purtare abuzivă și distrugere, potrivit Agerpres.

Pe imaginile surpinse, miercuri și postate pe un grup de pe Facebook din Brașov se vede cum agenții de pază vin spre o mașină.

Unul dintre ei lovește autoturismul, apoi scuipă.

Cel care a filmat a spus că scandalul a avut loc miercuri, la intrare în Feldioara, într-o zonă unde se fac lucrări de reparații și că agenții de pază ar fi fost revoltați pentru că nu au fost lăsați să depășească o coloană de mașini.

Citește și: Mihai Fifor a luat foc după votul din Parlament: 'Câtă demagogie! Să îi trimiteți la plimbare'

Potrivit IJP Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru purtare abuzivă.

„Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică Brașov s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de . De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederi ale legislației pe linie rutieră. Totodată, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara este înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.