Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe gospodării din Sălaj şi curtea Registrului Auto Român din Zalău au fost inundate

ISU Hunedoara
inundatii hunedoara

Mai multe gospodării din Sălaj şi curtea Registrului Auto Român din Zalău au fost inundate, ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă, pompierii intervenind pentru evacuarea apei şi pentru monitorizarea zonelor cu pericol de inundaţii, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Zalău, marţi dimineaţa erau inundate un beci şi anexe gospodăreşti din localitatea Românaşi, trei case din Zalău, o casă din Jibou, dar şi curtea Registrului Auto Român din Zalău.

Citește și: Ploile torențiale și vântul puternic au făcut PRĂPAD: 25 de localități afectate. Trei persoane rănite în Capitală

Pompierii intervin cu motopompe şi echipaje pentru evacuarea apei, monitorizând totodată zonele cu pericol de inundaţii de pe valea Zalăului, râul Crasna şi afluenţii acestuia. 

Judeţul Sălaj este sub incidenţa unui cod portocaliu de inundaţii până marţi, la ora 16,00, existând probabilitatea unor scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de inundaţii pe râurile mici din bazinele hidrografice: Crasna - afluenţii aferenţi sectorului amonte staţiei hidrologice Craidorolţ, potrivit unei avertizări a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.