Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe linii STB vor fi deviate în acest weekend în București

Facebook
STB autobuz

Tramvaiele liniilor 14 şi 55, dar şi autobuzele care circulă pe linia 133, vor fi deviate sâmbătă şi duminică în zona străzii Traian, pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei deficienţe la reţeaua publică de canalizare, conform Agerpres.

"Liniile de tramvai 14 şi 55 şi linia de autobuz 133 vor funcţiona pe trasee modificate în ziua de sâmbătă, 16.09.2023, precum şi duminică, 17.09.2023 (până la ora 12:00), pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei deficienţe la reţeaua publică de canalizare de pe strada Traian nr. 159", a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Astfel, linia 14 va funcţiona pe traseul: terminal "Pantelimon", Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Şos. Mihai Bravu, Piaţa Iancului şi retur, iar tramvaiele liniei 55 vor circula pe ruta: terminal "Pantelimon", Şos. Pantelimon, Şos. Iancului, Piaţa Iancului şi retur.

Totodată, linia de autobuz 133 va funcţiona pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia str. Traian/Calea Călăraşi, pe Calea Călăraşi, Piaţa Hurmuzachi.

Troleibuzele liniei 86 vor întoarce la terminalul "Străuleşti" în zilele de sâmbătă, 16 septembrie, şi duminică, 17 septembrie, ca urmare a extinderii proiectului "Străzi Deschise - Bucureşti, Promenadă Urbană" pe strada Pajurei (tronsonul cuprins între Str. Făurei şi Str. Presei), a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

"Având în vedere restricţionarea traficului rutier în această zonă, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov a dispus ca linia de troleibuz 86 să funcţioneze pe traseul de bază de la 'Arena Naţională' până la intersecţia Bd. Bucureştii Noi/str. Pajurei, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Bucureştii Noi, până la terminalul 'Străuleşti' (comun cu linia 97)", menţionează TPBI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.