Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe persoane, amendate de poliţişti după ce au sunat nejustificat la 112

europafm.ro
amenda politie
Potrivit sursei citate, cele cinci persoane au fost sancţionate contravenţional pentru apelarea nejustificată a SNUAU 112 sau pentru alarmarea fără motiv a forţelor de ordine.

Astfel, un bărbat din oraşul Ştefăneşti a sunat la 112 spunând ca va arunca în aer o instituţie publică, în speţă Poliţia oraşului Ştefăneşti. Acesta fost sancţionat de poliţişti cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

De asemenea, o femeie de municipiul Botoşani a sesizat prin 112 că, în urma unui conflict cu o altă persoană, ar fi fost lovită şi udată cu apă de către aceasta, aspecte care nu s-au confirmat în urma verificărilor. Aceasta a fost amendată cu 100 de lei, pentru alarmare falsă.

Un bărbat din Ripiceni a apelat de mai multe ori 112 solicitând să vorbească cu poliţiştii, fără a avea vreo urgenţă, primind astfel o amendă de 2.000 de lei.

Totodată, un bărbat din Dorohoi a sesizat prin 112 faptul că are neînţelegeri cu un vecin, iar acesta din urmă provoacă scandal, aspecte care nu s-au confirmat în urma intervenţiei poliţiştilor, motiv pentru care apelantul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

La rândul său, un bărbat din Ştefăneşti, în urma unei neînţelegeri cu o persoană care transporta marfă, a sesizat prin 112 faptul că persoana respectivă nu deţine documente legale, aspecte care nu s-au confirmat. Şi acest bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei. A

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.