Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe străzi inundate în Sectorul 4. Primarul le cere bucureștenilor să nu circule cu mașinile personale

Daniel Băluţă

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a convocat întreaga echipă de intervenție în situații de urgență pentru limitarea efectele căderii masive de apă, de sâmbătă, din București. Băluță le cere bucureștenior să evite transportul cu mașinile personale, potrivit Mediafax.

„Echipe ale Primăriei Sectorului 4 și ale societății Veolia (concesionarul rețelei de apă-canal din București) acționează pentru decolmatarea gurilor de canal blocate din zone ale sectorului precum – Bulevardul Metalurgiei, intersecția străzilor Șincai și Lânăriei, intersecția arterelor Vișasa și Tineretului sau Bulevardul Alexandru Obregia, în dreptul numărului 36A. Aceștia utilizează 5 motopompe pentru îndepărtarea apei, 5 perii pentru îndepărtarea depunerilor de noroi de pe carosabil și 5 mașini speciale de intervenție în situații precum cea de față, ale societății Veolia. Pentru moment, nu au fost raportate situații privind gospodării inundate ori alt fel de pagubă materială cauzată de ploaia abundentă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 4, transmis sâmbătă.

Capitala s-a aflat sâmbătă sub cod portocaliu de precipitații, iar mai julte srăzi din oraș a fost inundate în urmă căderilor masive de apă.

„Rog cetățenii sectorului 4 să evite pe cât posibil circulația cu mijloacele personale de transport, mai ales în zonele în care echipele noastre sunt la lucru. Pentru orice fel de problemă s-ar putea ivi în perioada valabilității codurilor de vreme rea, echipele noastre de intervenție pot fi contactate la numărul unic de urgență în sectorul 4: 021. 9441”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.