Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe universități din Europa, Australia sau SUA și-au anulat programele de studii peste hotare în China din cauza coronavirusului

Smart Radio
coronavirus epidemie china

Mai multe universități din Europa, Australia sau Statele Unite și-au suspendat sau anulat programele de studii peste hotare în China, pe fondul temerilor privind răspândirea coronavirusului, informează site-ul agenției AP, potrivit MEDIAFAX.

În Statele Unite, suspendarea sau anularea programelor de studii peste hotare în China și restricționarea călătoriilor în scop educațional în această țară, măsuri ce vor afecta zeci sau sute de mii de studenți, riscă să amplifice tensiunile dintre cele două țări.

Citește și: Comisia SRI îl avertizează pe Klaus Iohannis:Nu-ți bate joc de Constituție! Există și varianta suspendării!

După ce oficialii americani au recomandat evitarea tuturor călătoriilor neesențiale în China, multe universități au restricționat călătoriile în această țară, inclusiv Universitatea Duke, care are și un campus în China, împreună cu Universitatea Wuhan, orașul unde a fost prima oară depistat coronavirsul.

Două dintre cele 12 cazuri de coronavirus confirmate în SUA au legătură cu mediul academic. Un caz a fost confirmat la Universitatea de Stat Arizona, iar un altul la Universitatea Massachusetts din Boston.

Citește și: Se cutremură Europa! Laura Codruța Kovesi își intră în pâine: ‘Frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.