Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți hoți înarmați cu un pistol au intrat peste un om de afaceri din Sibiu: L-au băgat în comă

genderpolicyreport.umn.edu
pistol

Omul de afaceri tâlhărit și bătut în propria-i casă este în stare critică în spital. Tâlharii aveau asupra lor și un pistol, cu care au amenințat-o pe fiica bărbatului.

Conform unui comunicat semnat de prim-procurorul Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, instituția s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Până la această oră se știe că, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, trei bărbați cu cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din orașul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare.

Din imobil au fost furate mai multe ceasuri de valoare.

În locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii. Bărbatul în vârstă de 50 ani se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.