Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți locatari au fost evacuaţi dintr-un bloc din Constanța, în urma unui incendiu. Trei persoane au fost transportate la spital

Inquam Photos - George Călin
Inquam pompieri

Un număr de 15 persoane au fost evacuate, iar alte trei au fost transportate la spital fiind intoxicate cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu care a izbucnit, vineri după-amiază, într-un bloc din municipiul Constanţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi alte două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament. La faţa locului au fost alocate 2 autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD B din cadrul detaşamentului Palas. 15 persoane au fost evacuate din bloc, iar 3 persoane au avut nevoie de transport la spital pentru investigaţii medicale amănunţite, fiind intoxicate cu monoxid de carbon. În sprijin s-au mai deplasat două ambulanţe ale SAJ şi o autospecială din cadrul detaşamentului Fripis", a transmis ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.