Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi poliţişti rutieri din cadrul IPJ Maramureș sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie

112 politia politie

Mai mulţi poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie, surse apropiate anchetei spunând că aceştia ar fi cerut mită pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, procurorii efectuează acte de urmărire penală faţă de mai mulţi poliţişti ai compartimentului Poliţie Rutieră din cadrul IPJ Maramureş pentru infracţiuni de corupţie, ancheta beneficiind de sprijinul DGA şi al conducerii Poliţiei Judeţene, potrivit agerpres.ro.

Citește și: E lege! Administrațiile locale pot monta echipamentele de supraveghere video fără costuri suplimentare pentru deținătorii stâlpilor

Conform unor surse apropiate anchetei, poliţiştii au fost înregistraţi audio, dar şi video în momentele care ar fi pretins sau luat mită de la şoferi depistaţi în trafic având exces de viteză sau alte abateri la regimul rutier. Cel puţin nouă agenţi de poliţie sunt cercetaţi în acest caz, au precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.