Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatari DISPERSAȚI cu GAZE LACRIMOGENE la Rădăuți - Ambulanțe chemate la protestul din nordul țării

gaze lacrimogene

Sute de rădăuţeni au protestat, sâmbătă seară, împotriva restricţiilor impuse pe fondul pandemiei, contra purtării măştii de protecţie şi a vaccinării, jandarmii intervenind după ce s-au înregistrat incidente.

Citește și: Martorii GREI ai DNA au DESFIINȚAT-O pe Elena Udrea în sala de judecată: `S-a spus cu subiect si predicat că Elena Udrea era la butoane`...

Oamenii au mărşăluit pe străzile municipiului Rădăuţi şi s-au oprit în faţa primăriei, scandând "Libertate!", "Jos masca!", "Jos Guvernul!", "Demisia!", "Fără vaccin!", "Stop certificatului verde!".

La un moment dat, protestul a degenerat şi jandarmii au folosit spray iritant lacrimogen.

Într-un comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava se arată că un protestatar s-a urcat pe o maşină şi a refuzat să coboare la solicitarea forţelor de ordine.

Potrivit sursei citate, doi jandarmi au intervenit şi l-au dat jos de pe maşină, iar pe timpul acţiunii câţiva protestatari s-au grupat în jurul celor doi jandarmi.

Pentru a permite celor doi jandarmi să revină în dispozitiv, echipa trimisă în sprijin a fost nevoită să folosească spray-ul iritant lacrimogen.

Pe timpul acestei acţiuni, un protestatar a aruncat o petardă către forţele de ordine, o persoană participantă la protest fiind rănită. Aceasta a fost preluată de un echipaj Serviciului de Ambulanţă Judeţean, i s-au acordat îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol.

Cei doi bărbaţi implicaţi în acest incident, cel care a folosit petarda şi cel care s-a urcat pe maşină, au fost identificaţi de forţele de ordine, urmând a se lua măsurile legale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.