Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care votează Certificatul Verde prin încălcarea jurământului depus

Libertatea
Constantin Florin Durgheu

Toată lumea știe faptul că, din păcate, DOAR la nivel teoretic, deputații și senatorii trimiși de popor în Parlamentul României reprezintă voința poporului.

În realitate, doar foarte puțini parlamentari consultă voința celor care i-au trimis în Parlament referitor la teme sensibile ce țin agenda publică.

Acum, poate mai mult decât niciodată, aroganța, ignoranța și necunoașterea unor principii fundamentale statuate în Constituție sunt vizibile la majoritatea parlamentarilor care ar trebui să reprezinte voința majorității cetățenilor României, în nici un caz a unei minorități talibanizate din procentul de aproximativ 35% reprezentat de populația vaccinată.

Când pe lângă aroganță, ignoranță și necunoașterea principiilor constituționale, există și o doză excesivă de servilism/slugărnicie, efectele generate de către legile adoptate sunt dezastruoase !

Acum, partea  isterizată a minorității vaccinate (există numeroase persoane care au ales să se lase înțepate cu unul dintre „serurile minune” așa zis anti Covid 19, dar respectă decizia majorității care a ales să nu se vaccineze și nu dorește sancționarea acestei majorități) așteaptă cu sufletul la gură ca, majoritatea deputaților să voteze nazista lege a certificatului verde, lege care ar permite dreptul la viață, la sănătate, la muncă și la educație doar persoanelor vaccinate.

Mai mult, câteva „minți luminate” usr-iste și pnl-iste doresc ca persoanele infectate cu virusul devenit celebru peste noapte care ajung la spital și nu s-au vaccinat, să suporte contravaloarea tratamentului medical.

Fiind evident faptul că obligarea persoanelor care nu s-au vaccinat să-și achite contravaloarea procedurilor medicale, ar fi (încă) o încălcare brutală a unor dispoziții constituționale, se nasc, cel puțin, următoarele întrebări legitime :

1. Câtă minte poți să ai tu, politicianul căreia i-a venit această idee „genială”, să le impui unor cetățeni care, deși au contribuit zeci de ani la asigurările de sănătate dar au ales să nu se lase înțepați cu aceste seruri experimentale, să-și achite tratamentul din spital în cazul în care ar avea nevoie de așa ceva ?

2. Cum de nu i-a venit aceluiași politician „genial” sau vreunui alt coleg de partid la fel de „genial”, ideea de a-i obliga pe drogați și pe alcoolici să-și achite procedurile medicale necesare dezintoxicării ?

3. Cum se face că, deși efectul nociv al fumatului este bine cunoscut de multă vreme, nici unui usr-ist sau pnl-ist nu i-a venit „geniala” idee de a-i obliga pe cei care au fumat zeci de ani și s-au îmbolnăvit de cancer pulmonar, de exemplu, să-și achite contravaloarea tratamentului de cancer ?

4. Nu este ciudat faptul că, aproximativ aceleași persoane care au decis achiziționarea de către România a nu mai puțin de 120 milioane de doze de vaccin, doresc să-i oblige pe cetățenii care au avut nevoie de tratament anti Covid 19, dar nu s-au vaccinat, să-și achite tratamentele din spitale ?

Lăsând la o parte că pe mine nu mă poate convinge nimeni de faptul că, aceleași persoane care acum 2-3 ani spuneau public că suntem prea mulți oameni pe această planetă, acum vor să ne facă cu forța tuturor un bine, vaccinându-ne cu serurile produse și vândute tot de ei, observ cu deferență faptul că autoritățile nu sunt preocupate deloc de sănătatea populației ci doar de injectarea vaccinurilor pe care le-au achiziționat din banii tuturor contribuabililor, inclusiv a majorității nevaccinate.

Cine poate contrazice cu argumente pertinente susținerea anterioară, din moment ce :

1. La o piesă de teatru, într-o librărie sau într-un mall, pot intra nestingherite persoane vaccinate care pot fi infectate și care, în mod evident, pot transmite carcalacul ?

2. Avem tot mai multe dovezi ale faptului că DSP-ul dă liber la circulație unor persoane infectate cu SARV COV 2 dar care sunt posesoarele certificatului verde, fiind vaccinate ?

Cu toate că foarte multă lume știe faptul că, atunci când DSP-ul vine acasă la o persoană infectată cu SARV COV 2, testează doar persoanele nevaccinate din acea casă, reamintesc situația relatată public de către domnul Iulian Surugiu, Liderul Sindicatului Agenților de Poliție:

Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 3 octombrie. După câteva zile, am avut simptome : mi-a curs nasul, tuse, febră interioară și ca orice om normal mi-am făcut teste rapide.

M-am testat acasă, a ieșit pozitiv.

Apoi am sunat la DSP București. Mi-a răspuns o fătucă și mi-a spus : .

I-am spus că mie nu-mi vine să cred ce aud”, a susținut Iulian Surugiu, la Antena 3.

3. Politicienii care promovează vaccinarea cu serul minune susțin, pe cât de nonșalant, pe atât de mincinos faptul că vaccinurile împotriva Covid 19 sunt sigure și nu au reacții adverse ?

Pentru a spulbera orice dubiu, reamintesc declarația Președintelui Klaus Iohannis, declarație făcută recent : „Reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt povești”...

4. Este evident faptul că vaccinul îți poate oferi orice, dar nu imunitate.

Vaccinându-te, primești un zertifikat care îți dă dreptul să intri în mall-uri, restaurante, chiar să dansezi la anumite concerte dar, în nici un caz, nu primești imunitate !

Dovada irefutabilă a acestui fapt o avem din țările „civilizate”, țări în care, deși s-au lăsat înțepați majoritatea cetățenilor, virusul este omniprezent generând o spaimă imensă !

Ceea ce se întâmplă acum în Israel, țară care are un procent de 85% din populația adultă vaccinată, în Olanda, unde procentul populației vaccinate este de aproximativ 80%, Germania și Austria, țări care au un procent de aproximativ 70% din populație vaccinată, ar trebui  să le dea de gândit politicienilor noștri.

În contextul în care zilele acestea Germania raportează peste 50.000 de infectări pe zi, este interesant de reamintit faptul că unii oficiali germani ne catalogau ca fiind „idioții Europei”, când noi aveam 15 – 18.000 de infectări pe zi.

Și mai interesant este cazul Austriei țară care, deși a impus de ceva vreme lockdown-ul doar pentru nevaccinați, este sufocată de numărul mare de noi infectări raportate zilnic.

Din moment ce în Austria, în ultima vreme, au zburdat liberi pe străzi și prin magazine doar vaccinații, se naște întrebarea legitimă : cum de s-a răspândit atât de mult carcalacul din moment ce nevaccinații au fost ținuți sub cheie, în casele lor ?!?

Pentru a spulbera orice dubiu referitor la faptul că autoritățile sunt preocupate exclusiv de injectarea populației cu cât mai multe doze, chiar și expirate, din cele 120 milioane de doze rezervate pentru România, reamintesc două aspecte ce țin exclusiv de „politica medicală” :

1. Cu toate că este lesne de constatat faptul că majoritatea cadrelor medicale sunt epuizate de munca depusă de la începutul pandemiei, unele minți „luminate” ale politicii dâmbovițene vor să introducă obligativitatea vaccinării cadrelor medicale sub sancțiunea desfacerii contractelor de muncă dacă, după trecerea a 30 de zile de suspendare a contractelor de muncă, nu „le vine mintea la cap” și acceptă să fie vaccinate.

Le reamintesc acestor „minți luminate” că aceleași cadre medicale cărora acum vor să le desfacă contractele de muncă, au luptat cu virusul în prima linie, fără a fi vaccinate, în toate cele 3 valuri anterioare.

Mai mult, (și) pe cei pe care acum vor să-i arunce ca pe niște măsele stricate din sistem îi considerau eroi.

2. La concursul de intrare în rezidențiat care a avut loc la data de 21.11.2021, Ministerul Sănătății a redus numărul locurilor față de anul precedent cu 1.000, cea mai drastică scădere înregistrându-se la Anestezie – Terapie Intensivă.

Cât de „inteligentă” este această măsură din moment ce, pe de o parte, suntem în plin val 4 al pandemiei iar anul viitor ne așteaptă cel puțin 2 valuri, al 5-lea anunțat deja pentru primăvara anului 2022 iar al 6-lea, deși neanunțat, va veni în toamna / iarna anului viitor iar, pe de altă parte, medicii sunt deja epuizați ?!?

Fiind evident faptul că politicienii sunt preocupați de vaccinarea în masă a populației, pentru a fi pe placul Big Pharma, fără a fi preocupați câtuși de puțin de sănătatea acesteia, deoarece în această săptămână este așteptat votul în Camera Deputaților referitor la certificatul Verde, doresc să le reamintesc deputaților jurământul pe care l-au depus :

„Jur credință patriei mele România ;

Jur să respect Constituția și legile țării ;

Jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României ;

Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor.

Așa să mă ajute Dumnezeu”.

Deoarece absolut toți deputații se află în acele confortabile fotolii ca urmare a unor mandate încredințate de către cetățenii României, inclusiv de către „imbecilii” care nu au acceptat să fie testate pe ei „serurile minune”, îi somez public să respecte, nu doar voința majorității populației, ci și Constituția pe care au jurat să o respecte.

Mandatul oricărui deputat care va vota nazista lege a Certificatului Verde este nul, cel puțin din punct de vedere moral.

Tot nul ar trebui să fie și din punct de vedere legal, având în vedere faptul că deputatul care va votata o lege prin care se restrâng drepturile și libertățile cetățenilor, refuzându-le dreptul la viață, la sănătate, la muncă și la educație doar pentru considerentul că nu au consimțit să fie cobaii unor seruri apărute „peste noapte” și insuficient testate, nu mai reprezintă voința celor care l-au trimis în Parlament.

Av. Florin Constantin Durgheu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.