Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai sigur la vot, decât în spitale! Nelu Tătaru, despre alegerile parlamentare: 'Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente'

Inquam Photos / Octav Ganea
nelu tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a reiterat, vineri, la Botoşani, ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că "momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente".

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că pericolul poate apărea din acţiunile competitorilor electorali de după încheierea votului, potrivit AGERPRES.

Citește și: Gabriela Firea, un nou atac crunt la adresa Guvernului Orban: ‘Deschideți școlile! Testați copiii și profesorii! Izolați focarele! Aveți cu ce! V-am lasat stocuri, rezerve, spitale dotate, tot ce trebuie!’

"Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol", a afirmat Tătaru.

Referindu-se la perioada de campanie electorală, acesta a precizat că acţiunile din perioada de dinaintea votului sunt reglementate prin acte normative deja adoptate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.