Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai tare ca în Vestul Sălbatic: Un vasluian a dat foc Primăriei când a aflat impozitul pe care-l are de plătit

Radu Pop
Agerpres.ro
foc incendiu casa

Un bărbat care venise la Primăria comunei Gherghești din Vaslui ca să-și ridice ajutorul pentru încălzire și-a ieșit din fire când i s-a spus că banii vor fi opriți în contul impozitului neachitat, scrie Adevărul.

Un bărbat a creat panică vineri, 23 decembrie, în sediul primăriei din comuna vasluiană Gherghești. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat la ghișeu ca să ridice ajutorul de încălzire, dar angajata primăriei i-a spus că banii i-au fost reținuți în contul impozitului pe care nu îl achitase.

Nimeni nu a fost pregătit pentru explozia de furie a individului. Acesta a lovit cu pumnul o angajată a primăriei, i-a spart ochelarii, apoi a scos un cuțit, cu care i-a amenințat cu moartea pe angajații primăriei. Avea să fie doar începutul.

Bărbatul a aruncat cu benzină dintr-o sticlă pe ușa biroului primarului și i-a dat foc. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale altor săteni veniți se asemenea să-și ridice ajutorul pentru încălzire. În cele din urmă, martorii prezenți la incident l-au dat afară din primărie, iar incendiatorul a fugit.

Nu au fost înregistrate persoane rănite. Piromanul, care locuiește în satul Lunca, comuna Gherghești, este căutat acum de polițiști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.