Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu a vorbit despre focurile de armă de la Varnița și Corjova: Trebuie să fim vigilenți și suntem, acestea au fost acțiuni planificate

captură TV
Maia sandu

Șefa statului, Maia Sandu, dă asigurări că acțiunile care au avut loc la Varnița și Corjova au fost planificate de Comisia mixtă de control și nu sunt lucruri care s-au întâmplat în afara câmpului legal.

Trebuie să fim vigilenți și suntem”, a declarat Sandu la o emisiune, transmite unimedia.info.

„Aceste acțiuni au fost acțiuni planificate ale Comisiei mixte de control, deci nu sunt lucruri care s-au întâmplat în afara câmpului legal.

Sigur, noi trebuie să fim vigilenți și noi suntem. Instituțiile statului sunt atente la ce se întâmplă acolo și această informație o colectăm practic zilnic ca să ne asigurăm că nu sunt mișcări care să trezească anumite suspiciuni”, a spus Sandu.

Acum o săptămână, în satul Corjova, în preajma orașului Dubăsari, au răsunat împușcături. Aceeași situație a fost și la Varnița.

Biroul Politici de Reintegrare a dat asigurări că antrenamentele care au avut loc au avut un caracter planificat, în urma desfășurării lor nefiind raportate incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.