Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, despre îmbunătățirea mecanismului de confiscare a averii obținute ilicit: Vom continua reformarea justiției, fără excepție

stiri.md
Maia Sandu

Președintele R.Moldova, Maia Sandu, anunță că a expediat astăzi Parlamentului un proiect de lege ce are ca scop îmbunătățirea cadrului legal pentru a face posibilă punerea în practică a mecanismului de confiscare extinsă a averilor acumulate prin acte de corupție. Potrivit șefului statului, legea actuală conține un obstacol care îngreunează procedura de confiscare a bunurilor celor care s-au îmbogățit ilicit și le dă posibilitate să-și păstreze averile, conform deschide.md.

„De facto, aceștia rămân în posesia averilor prin transferul lor către persoane terțe. Proiectul de lege propus Parlamentului vine să elimine această lacună”, a precizat ea.

Maia Sandu a menționat că eforturile autorităților de îmbunătățire a normelor legislative pentru a combate corupția vor continua: „Vor continua și eforturile de reformare a justiției pentru ca normele legale să fie aplicate pentru toți, fără excepție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.