Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu le cere comuniștilor să pună aderarea la UE deasupra intereselor înguste: Am ales această cale, 'Moldova europeană'

Politics.md
Maia Sandu

Maia Sandu îndeamnă forțele politice din Republica Moldova să-și unească eforturile pe calea integrării europene a statului. Potrivit șefului statului, forțele politice trebuie să se unească pentru ca cetățenii Republicii Moldova să aibă o viață mai bună, conform deschide.md.

„În 2030 Republica Moldova trebuie să fie țară membră a Uniunii Europene. Acum este șansa noastră reală de a deveni membru cu drepturi depline a familiei europene. Avem susținerea statelor UE. Moldovenii au ales calea europeană, dar cât de repede vom ajunge acolo depinde de noi toți”, a spus președintele de la tribuna centrală a Parlamentului.

Maia Sandu a declarat că timp de trei decenii politicienii au ales un drum pe care au eșuat cu toții

Potrivit președintelui, timp de trei decenii, R. Moldova a fost condusă de diferite partide și politicieni care au încercat să meargă pe mai multe drumuri, însă toți au eșuat.

„Noi nu mai vrem ca moldovenii să fugă în UE. Vrem ca Uniunea Europeană să fie la noi acasă... Am ales această cale, „Moldova europeană”, nu pentru că este ușoară, ci pentru că este unica șansă ca moldovenii să aibă o viață bună, în pace, în casa lor”, a adăugat ea.

Citește și Maia Sandu îi sperie pe corupți! În Republica Moldova va fi creată Curtea Anticorupție 'Nu le permitem să ne mai controleze țara'

Maia Sandu susține că politicul are misiunea de a construi în Republica Moldova „o viață europeană”

„Să unim societatea noastră ca toți cetățenii să aibă o viață bună, cu venituri europene. Fac apel către toate forțele politice să pună aderarea la UE deasupra intereselor inguste și să susțină această cale necondiționat”, a menționat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.