Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu și George Kent au discutat despre vaccinare și drepturile omului din regiunea transnistreană

Președinția Republicii Moldova
Maia Sandu

Președintele R.Moldova Maia Sandu a avut în această dimineață o întrevedere cu George Kent, Adjunctul Asistentului Secretarului de Stat al SUA.

„Am făcut un schimb de opinii pe marginea consultărilor purtate de grupul 3+2 în aceste zile, am discutat subiectele prioritare din această perioadă - combaterea pandemiei și campania de vaccinare, inclusiv sprijinul pe care îl vom oferi în continuare în acest sens oamenilor din regiunea transnistreană. Mi-am exprimat îngrijorarea pentru situația drepturilor omului din regiune și am reiterat solicitarea noastră de a debloca circulația între cele două maluri ale Nistrului”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

George Kent se află în Republica Moldova pentru a participa la vizita de informare a reprezentanților observatorilor și mediatorilor din formatul 5+2 de reglementare transnistreană.

Pe 2 iunie 2021, asistentul adjunct al secretarului de stat al SUA, s-a văzut și cu Aureliu Ciocoi. Oficialii au discutat despre reconfirmarea susținerii de către autorităţile SUA a proceselor democratice în Republica Moldova, dezvoltarea și consolidarea relaţiilor moldo-americane pe diverse domenii de interes reciproc în cadrul Dialogului strategic, criza pandemică, situația din regiunea Europei de Est, precum şi evoluțiile pe dosarul transnistrean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.