Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama copilului fostului principe Nicolae: 'Dacă voiam să fiu regină, făceam avort!' DETALII ȘOCANTE

www.evz.ro
Nicoleta Cîrjan Principele Nicolae

Relația dintre fostul principe Nicolae (31 de ani) și activista Nicoleta Cîrjan (30 de ani) a dus la un adevărat scandal în România. Nicolae a fost dezmoștenit de Casa Regală, în august 2015, după ce a lăsat-o însărcinată pe femeie. I s-a retras titlul nobiliar și a fost trimis înapoi, în Anglia,

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București, s-a cunoscut cu fostul principe în timpul turului intitulat "Caravana cărților pe bicicletă",  menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate.

"Cum să fiu regină? Știam foarte clar, de când am fost cu el prima oară, că nu se va întâmpla acest lucru – pentru că nu aș fi putut să joc vreodată acel rol. În al doilea rând, cei din Casa Regală sunt în filmele lor, trebuie ca soția să fie din altă Casă, de viță nobilă, și așa mai departe... Ce bărbat te ia de nevastă când îi bagi pe gât un copil, în secolul 21? În afară de persoane care s-au uitat prea mult la telenovele, de ce să creadă cineva că scopul meu ar fi fost să fiu regină, și ca să ating acest scop, îi fac un copil pe care nu și-l dorește? Nu e clar că nu se poate așa ceva? Dacă voiam așa ceva, nu aș fi stat cuminte lângă el? Dacă voiam să fiu regină, făceam un avort, asta făceam. Dacă voiam să fiu regină, făceam avortul.

Citește și: Celebra J.K. Rowling dă o nouă lovitură: Seria de romane polițiste ‘Cormoran Strike’ va fi ecranizată

Nu ştiu ce să zic, dar eu, personal, nu cred că ăsta a fost motivul retragerii titlului şi al expulzării.Eu cred că s-or mai fi întâmplat şi alte lucruri. Nu cred că ăsta a fost singurul motiv. O dată, pentru că el afirmă sus şi tare că vrea test ADN, că nu ştie sigur dacă e copilul lui.

Atunci cum să-i retragă titlul bazându-se doar pe vorbele unei femei pe care nu o ştie nimeni? Nici el nu mă ştia aşa de bine... Nu e ca şi cum el s-a dus la Casa Regală şi a zis – "Eu am un copil cu fata asta şi vreau să-l păstrăm".

Dacă, în februarie sau martie, după ce am născut, s-ar fi aflat că Principele Nicolae are un copil în afara căsătoriei, nu e ca şi cum societatea românească ar fi zis – "Pleacă din ţară, nu mai eşti prinţul nostru!"

Citește și: Ar putea fi VIRALUL ANULUI: Ce poate să facă o fetiță de 4 ani din Rusia / VIDEO

Nu mai trăim în Evul Mediu. Asemenea lucruri se întâmplă la toate Casele Regale, nu e nici o tragedie pentru nimeni.

De-asta nu cred că ăsta a fost motivul principal pentru care l-au scos din joc. Probabil că a răscolit nişte treburi, dar mi-e greu să cred că totul era minunat acolo şi, pentru că s-a întâmplat asta, ei au decis să rupă tot. Nu are logică.", afirmă Nicoleta Cîrjan, pentru pressone.ro.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.