Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama fotbalistului Giovanni Reyna a fost cea care a alertat federaţia americană cu privire la incidentul din 1991 al cărui protagonist a fost selecţionerul SUA

captură TV
fotbal american

Danielle Reyna, mama fotbalistului Giovanni Reyna, a fost cea care a alertat federaţia americană cu privire la un incident din 1991, când actualul selecţioner al SUA, Gregg Berhalter şi-a lovit soţia, relatează ESPN şi Reuters, potrivit news.ro.

Danielle, care îi cunoaşte pe Gregg şi Rosalind Berhalter de mulţi ani, ar fi alertat federaţia după ce Berhalter l-a criticat pe Giovanni după Cupa Mondială. Tehnicianul a afirmat la revenirea din Qatar că un jucător din lotul SUA în mod clar nu se ridică la nivelul aşteptărilor pe teren şi în afara terenului. Giovanni Reyna a confirmat pe Instagram că Berhalter făcuse referire la el.

“M-am gândit că este nedrept că Gio, care şi-a cerut scuze pentru că s-a comportat imatur cu privire la cât a fost folosit, este încă târât în noroi, în contextul în care Gregg şi-a cerut ierrare şi a fost iertat pentru ceva mult mai grav, la aceeaşi vârstă”, a explicat Danielle Reyna.

Gregg Berhalter a recunoscut că şi-a lovit soţia, după ce au avut o ceartă pe vremea când erau adolescenţi. Acum în vârstă de 49 de ani, Berhalter este investigat de US Soccer, după ce s-au formulat acuzaţii la adresa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.