Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Cristiano Ronaldo iese la atac: Există o mafie în lumea fotbalului

ronaldo

Mama superstarului de fotbal Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a declarat că fiul său ar câștiga mai multe trofee individuale dacă nu ar exista o mafie în fotbal, potrivit Mediafax.

”Există o mafie în lumea fotbalului. Acesta este cuvântul potrivit pentru a descrie acest lucru. Da, există mafie în fotbal. Dacă nu ar fi fost aceasta, fiul meu ar câștiga mai multe trofee. Dacă privești la tot ce s-a întâmplat până acum, vei realiza că este o mafie. Dacă fiul meu ar fi fost spaniol sau englez, ei nu i-ar fi făcut așa ceva, dar, fiind portughez, din Madeira, i se întâmplă așa ceva”, a declarat mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, conform Bleacher Report.

Cristiano Ronaldo s-a aflat pe locul trei la premiile FIFA Cel mai bun jucător, în spatele lui Lionel Messi și al lui Virgil van Dijk. Cristiano Ronaldo a câștigat de cinci ori Balonul de Aur, fiind la egalitate cu argentinianul Lionel Messi.

Vezi si: Ana Birchall a ORDONAT control, după ce Liviu Dragnea a fost ELIBERAT: Ce a descoperit ministrul demis al Justiției .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.