Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei a luat foc după ce a fost citată la DIICOT: 'Nu dau probe și nu semnez'

Digi 24
Mama Luiza

Mama Luizei Melencu este citată pentru ziua de joi la DIICOT. Femeia a spus că pentru moment decizia ei este luată, respectiv nu va da probe noi și nu va semna, dar va vedea ce urmează joi, la București, conform Mediafax.

Mama Luizei Melencu a primit miercuri citație la DIICOT pentru prelevarea de noi probe ADN, declarând că ar putea fi emis un mandat de aducere în caz de neprezentare.

Potrivit femeii, pe citașție scrie și că poate fi amendată dacă nu se prezintă sau dacă pleacă de la DIICOT fără permisiune sau fără un motiv întemeiat.

„Nu ne-au explicat nimic. Mâine (joi - n.r.) va veni și domnul avocat la audieri, la București”.

Întrebată ce dezicie a luat în privința probelor noi, mama Luizei Melencu a spus că deocamdată nu a semnat nimic și nu este de acord să le dea: „Până vom ajunge la București să vedem despre ce este vorba. Pentru moment, decizia e finală: nu dau și nu semnez”.

Viorel Cataramă, reacţie explozivă după ce a fost denunţat de BEC la Parchet: Depune propria plângere penală împotriva BEC

Totodată, bunicul Luizei Melencu a declarat că „nu au venit cu actele cu care trebuia. Ne audiază în calitate de martori. Noi suntem părți vătămate. nu suntem martori. Se fac greșeli cu foarte bună intenție”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Procurorii au mers, luni, acasă la mama Luizei pentru prelevarea de ADN pentru noi expertize genetice, însă Monica Melencu a refuzat procedura, după ce s-a consultat cu avocatul. Femeia declara că nu vrea să dea noi probe ADN deoarece bănuiește că se încearcă închiderea cazului Luizei, prin „plantarea” noile probe în oasele găsite la lizieră.

Procurorii DIICOT vor renunța la serviciile specialiștilor din cadrul INML în privința analizei ADN-ului Luizei și vor fi căutate alte instituții, inclusiv unele din străinătate, pentru efectuarea noilor expertize, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

De altfel, Parchetul General a deschis, în urma unei sesizări, un dosar penal in rem privind modul în care specialiștii INML au efectuat analiza ADN, însă este vorba despre cazul Alexandrei Măceșanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.