Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mână criminală? Rapoartele autopsiilor victimelor atentatelor din martie 2016 de la Bruxelles, furate dintr-o clădire a procuraturii

www.express.co.uk
atac terorist Canada

Rapoarte ale autopsiilor victimelor atacurilor teroriste din martie 2016 de la Bruxelles au fost furate dintr-o clădire a procuraturii din Bruxelles, a declarat marţi o sursă apropiată dosarului, relatează AFP, conform agerpres.ro

Ea a confirmat informaţiile dezvăluite marţi seara de postul de televiziune flamand VTM Nieuws. 

Parchetul din Bruxelles a confirmat într-un comunicat că "diverse obiecte, între care un hard disk, au fost furate joia trecută din cabinetul medicilor legişti".

Un viceprimar a fost ÎNJUNGHIAT: se băgase să-și apere fiica de un agresor


"Pe acest hard disk se găseau, printre altele, diferite rapoarte ale autopsiei şi examinărilor medicale legate de anchete judiciare în curs", a precizat parchetul din Bruxelles. 

"Un suspect, E.K., născut în 1991, a fost arestat" şi urmează să apară miercuri în faţa instanţei, a precizat sursa citată. "El neagă faptele şi ancheta nu a permis găsirea obiectelor furate", a mai spus parchetul. 

Procuratura din Bruxelles a criticat faptul că postul de televiziune VTM Niews a difuzat informaţii înainte ca parchetul să poată aduce la cunoştinţa "cât mai multor victime afectate de acest furt". 

Pe 22 martie 2016, atacurile sinucigaşe, revendicate de organizaţia jihadistă Statul Islamic, au făcut 32 de morţi şi peste 340 răniţi pe aeroportul din Bruxelles şi în staţia de metrou Maelbeek din capitala belgiană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.