Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mâna dreaptă a lui Ciolacu, despre susținerea lui Cîrstoiu: 'E o mare greșeală și o mare slăbiciune'

fanatik.ro
Ciolacu Cirstoiu

Victor Ponta, consilier onorific al premierului PSD Marcel Ciolacu, a declarat că PSD și PNL nu-l mai pot retrage acum pe Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală pentru Primăria Generală deoarece n-ar da bine la electorat. Ponta a mai spus despre Cîrstoiu că nu-i avantajat deloc de faptul că e susținut de cele două partide, iar candidatura sa a fost anunțată atât de târziu.

 

Victor Ponta nu crede că mai poate fi retrasă acum candidatura lui Cîrstoiu. „Eu cred că nu se pune problema să se mai schimbe candidatul PSD-PNL, ar fi foarte rău pentru cele mai mari partide, care altfel o să câștige absolut tot, o să zdrobească tot în toată țara… E greu de crezut că pot să aducă pe cineva acum, cu o lună înainte, care să aibă vreo șansă“, a spus Ponta, în direct la B1 TV, răspunzând întrebărilor jurnalistului Alex Vlădescu.

Cât despre acuzația de incompatibilitate ce-l vizează pe Cîrstoiu, Ponta crede ca e în mod cert o bilă neagră. „Lansarea în ultimul moment a dlui doctor Cîrstoiu e o mare greșeală și o mare slăbiciune. Dacă îl lansau anul trecut în septembrie, cred, în primul rând că n-ar fi candidat Piedone. (...)

Acuzația asta cu incompatibilitatea nu e gravă în sine, că oamenii cred în general despre politicieni că au ceva, grav e că se lipește pe ceva ce e considerat adevărat poate de 100% dintre români, anume că medicii la stat lucrează și la privat. Și e o realitate, e ceva ce sună credibil pentru orice om”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai spus că deși nu l-ar vota pe Nicușor Dan,  actualul primar general al Capitalei „are o campanie coerentă; merge pe electoratul său”, la fel și campania lui Piedone.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.