Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Spitalului Colentina a DEMISIONAT, după vizita Gabrielei Firea

demisie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Colentina din Capitală, iar la final a anunțat că managerul spitalului, Silvie Ifrim, și-a depus demisia de onoare și i-a acceptat-o.

”Am acceptat demisia de onoare a doamnei manager Silvi Ifrim, care a încercat cu toată buna credință să managerieze foarte bine această instituție medicală, însă mi-a spus că preferă să se retragă pentru a nu mai fi sursă de tensiuni (...) Să știți că fostul manager, domul Andreescu, nu a fost demis doar pentru că spitalul nu a avut la un moment dat două ore căldură, ci pentru că era suspectat de fapte la limita legii sau chiar dincolo de limita legii în activitatea managerială”, a explicat Gabriela Firea.

Firea a ținut să precizeze că mâine va organiza interviuri pentru ocuparea funcțiilor de manager la toate spitalele din București.

”Voi avea mai multe interviuri si maine va voi anunta cine va ocupa postul de interimar pana la organizarea de concursuri la spitalele din Bucuresti. Toti managerii si-au incheiat mandatul si ocupa pozitii interimare. Imi doresc ca toti cei 19 manageri titulari care vor reiesi in urma concursurilor sa aduca plus valoare si sa auziti despre aceste spitale numai vesti bune”, a precizat primarul general.

De asemenea, Firea a făcut apel la Guvern să schimbe legea în așa fel încât medicii și asistentele să poată fi plătiți pentru orele petrecute suplimentar în spital.

”În mandatul meu de primar general s-au alocat cei mai mulți bani pentru spitalele din București, peste 95 de milioane de euro. Este foarte mare păcat ca având atât de mulți bani la dispoziție să apară astfel de situații neplăcute.

În legătură cu imposibilitatea legală de a plăti orele suplimentare ale medicilor și asistentelor voi face un apel către Guvern și cred că premierul Tudose este sensibil la astfel de probleme. Trebuie să găsim o soluție legală pentru ca medicii și asistenții să fie plătiți pentru orele suplimentare petrecute în spital, în așa fel încât toate primăriile din țară, dar și Primăria Capitalei, să poată plăti orele suplimentare”, a mai spus Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.