Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mancaruri si alimente care iti pastreaza imunitatea ridicata in perioada de pandemie

Vacanta Culinara
Vacanta Culinara - Coreea - Namul

Bucatariile lumii au secrete nenumarate privind asocierea de ingrediente care transforma un preparat intr-o adevarata delicatesa, dar care aduc si un aport de nutrienti indispensabili unei imunitati crescute, care ne fereste de boli diverse, in special in aceasta perioada.

Este bine cunoscut faptul ca aportul de vitamine si minerale din surse naturale ne fac corpul mai puternic, mai rezistent in fata bolilor. Asa ca mergem in Vacanta Culinara pentru a afla secretele garniturilor din bucatariile internationale care ne incanta prin gust, dar ne si hranesc organismul si il revigoreaza.

In meniul restaurantului local Vacanta Culinara am gasit garnituri usor de asociat oricaror preparate gastronomice, pregatite dupa retete din Coreea, Grecia, Irlanda si multe altele.

Asiaticii ne propun Namul, o combinatie de legume verzi: spanac, dovlecel si fasole verde, pregatite cu soia, susan si vin de orez, pentru o experienta dulce acrisoara, revigoranta si plina de vitamine si minerale precum vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina B6, vitamina E, acid folic, calciu, fier, potasiu si magneziu.

content-image

Din Grecia provine reteta Vacanta Culinara de Spanakoriza - orez cu spanac si lamaie - ce adauga listei de mai sus nutrienti precum vitaminele B1, B2, fibre si seleniu, care sprijina la pastrarea unui sistem digestiv sanatos.

content-image

In acelasi meniu gasim si abordarea irlandezilor pentru o garnitura clasica - piureul de cartofi. Acesta poate fi preparat acasa sau comandat pe www.vacantaculinara.ro pentru un gust cu adevarat aparte - cu ingrediente precum cu kale si ceapa verde. Varza kale este renumita pentru continutul ridicat de vitamina A, vitamina E, vitamina K, complexul de vitamine B, calciu, potasiu, fier, magneziu, fosfor, zinc, dar si acizi grasi omega 3 precum acidul alfa linoleic, nutrienti ca luteina si zeaxantina si antioxidanti precum beta caroten, seleniu, kaempferol si quercetina - ajutand astfel la combaterea efectelor produse de radicalii liberi din organism.

content-image

Asadar profitati din plin de calitatile nutritive ale preparatelor pline de savoare pe care le puteti consuma la restaurantul cu terasa Vacanta Culinara, care aduna in meniu retete traditionale din cele mai frumoase destinatii de vacanta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.