Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a pierdut orice şansă de a mai putea ocupa un loc de Liga Campionilor, după ce a remizat cu Heddersfield, scor 1-1

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie şi, cu o etapă înainte de finalul sezonului, a pierdut orice şansă de a mai putea ocupa un loc de Liga Campionilor. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a remizat cu Heddersfield, echipă deja retrogradată în Championship, scor 1-1, potrivit Mediafax.

”Diavolii” au deschis scorul prin McTominay în minutul 8 şi United a intrat la pauza cu avantaj minim, 1-0. Ultima clasată din Premier League a dat lovitura în minutul 60 prin belgianul Isaac Mbenza, în urma unui contraatac al gazdelor. S-a terminat 1-1 şi United va evolua în sezonul viitor în Europa League, lucru care s-a mai întâmplat în urmă cu două sezoane. Atunci, echipa de pe Old Trafford a cucerit trofeul sub comanda lui Jose Mourinho, după o finala cu Ajax, scor 2-0.

Citește și: Dan Alexa: 'Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată; Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă'

Jose Mourinho a fost înlocuit de norvegianul Ole Gunnar Solskajer după ce Manchester United a pierdut duelul cu Liverpool de pe Anfield, scor 3-1. A urmat o serie de 12 meciuri fără înfrângere în campionat pentru United, apoi o serie negativă care i-a adus pe ”diavoli” în această situaţie.

Manchester United ocupă locul şase în Premier League, cu 66 de puncte, poziţie ce asigură participarea în preliminariile Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.