Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United nu renunță la Anthony Martial

Radu Pop
www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United a respins o ofertă a clubului spaniol Sevilla FC, care dorea să-l împrumute pe Anthony Martial, fotbalistul grupării engleze, transmite marţi BBC.

Atacantul francez, care are 26 de ani, l-a anunţat miercuri pe antrenorul interimar Ralf Rangnick că vrea să se despartă de echipa de pe Old Trafford. Rangnick a indicat că acest lucru se va întâmpla doar dacă United va primi o ofertă convenabilă.

Sevilla a crezut că poate obţine serviciile lui Martial în mercato din luna ianuarie. Se pare că oferta grupării andaluze acoperea doar jumătate din salariul jucătorului, despre care se crede că este de circa 150.000 de lire sterline pe săptămână.

United încă nu s-a decis dacă îl va lăsa să plece pe Martial iniţial sub formă de împrumut. Clubul va accepta doar o ofertă care să acopere integral salariul jucătorului.

Martial a venit la United în 2015 de la AS Monaco în schimbul a 36 de milioane de lire sterline, el fiind atunci cel mai scump jucător care nu împlinise 20 de ani.

Atacantul a marcat 79 de goluri în 268 de meciuri pentru "diavolii roşii", însă a jucat puţin după venirea lui Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani şi Jadon Sancho. El a avut doar 10 apariţii în toate competiţiile în acest sezon, niciuna după venirea lui Rangnick.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.